De uitdaging

Via een aangeleverd design is een wordpress site gebouwd. Deze site bevat onder andere een download center, blog, cases en product pagina’s.

Klant

Annet Hoek

Case

Website

Duur

4 Maanden

Het traject

Doordat Endurance Solar van moederbedrijf is
veranderd, willen zij een site met een eigen uitstraling
en styling. De klant kwam tijdens de oriëntatie gesprekken met wireframes en een uitwerking van de home pagina. De vraag was of er begeleiding mogelijk was bij het vertalen van de tekeningen naar een site.

De grootste uitdaging was om alle partijen zoals marketing, development, design en de opdrachtgever,opeenefficiënteenduidelijkmanierdoorhetprojecttebegeleiden en tevreden te houden. Nadat er een testomgeving was gecreëerd, werd er gewerkt om de eerste pagina’s te realiseren.

Hierna werd er feedback gegeven op de voortgang met sprints van twee weken. De designer, de opdrachtgever en ikzelf bekeken de huidige designs op usability, leesbaarheid en uitstraling. Na een traject van 2 maanden waren de meeste pagina’s gebouwd. Hierna werd gecontroleerd of de schaalbaarheid van de site correct was.

De volgende stap was de nieuwe DNS records instellen met de oude host. Nadat dit gebeurd was, kon team marketing de juiste meta data aan de site toevoegen. Het proces hebben we afgerond met een gezamenlijke launch.

Testimonials

“Jesse heeft hele goede ideeën en kon zich goed en snel inleven in wat we nodig hebben. De websitestructuur, mogelijkheden met beeld en tekst en de dingen toch simpel houden is zijn grote kracht.

Ik raad Jesse van harte aan!”

Annet Hoek

CEO Endurance Solar

Heeft u verder nog vragen

Bel gerust

06-48218750

Wat je ook kan doen is een afspraak inplannen met calendly super handig.