De uitdaging

Het vertalen van de gloednieuwe huisstijl naar een website. Van een landingspagina in Unbounce naar een complete site in 8 weken.

Klant

Dian Verkooijen

Case

Web, WPBakery

Duur

8 weken

Het traject
Vanuit een externe partij was er een nieuwe huisstijl ontworpen. Deze nieuwe huisstijl moest vertaald worden naar een website.
 
Er is gekozen voor een een WordPress omgeving in combinatie met WPbakery als visuele bouwer. Dit is gedaan zodat Dian zelf pagina’s kan maken in de toekomst.

In de eerste weken is besproken welke boodschap op de site moest komen, welke informatie en diensten duidelijk moesten worden voor de klant. 

met deze informatie is de sitemap gemaakt (het skelet van de site). Rond dit skelet is het eerste design gebouwd. De volgende weken werd de copy aan het design toegevoegd. En er werd feedback gegeven op het design.

Dit werkte als een soort ping pong. Het design gaf meer vorm en duidelijkheid aan de content en andersom.
 
 
Aan het eind van het project was er een blokkendoos opgebouwd met manieren hoe Dian makkelijk zelf nieuwe pagina’s kon bouwen.

 

Testimonials

“ Jesse heeft me geholpen een nieuwe site te bouwen, in de nieuwe huisstijl. Vooral in het begin geen gemakkelijke klus, aangezien de stijl nog niet 100% uit gedefinieerd was. We leerden terwijl we bouwden. Hij was flexibel en dacht mee. Ook wanneer ik twijfelde over hoeveelheden tekst, maakte hij vast een visueel voorbeeld. Door ‘het voor me te zien’ kon ik daarna veel betere copy maken. Het is een fijne site geworden, waar ik nu ook makkelijk zelf dingen op kan aanpassen! ”

Dian Verkooijen

Oprichter Het leven is een Circus

Heeft u verder nog vragen

Bel gerust

06-48218750

Wat je ook kan doen is een afspraak inplannen met calendly super handig.