Diensten

Web

Bart over samen werken met Jesse

“Allereerst willen we zeggen dat je een echte teamplayer bent. Enthousiast en altijd aandacht voor de menselijk kant. En je voelt je verantwoordelijk voor de brand identity van Bammboo en voor het reilen en zeilen van de site.”

Bart de Lege

Co-Founder | Creative Director Bammboo

Website online in 4 Sprints

Werkwijze

1 dag

Intake

Bespreek alle wensen en eisen. Mocht dit nog niet duidelijk zijn dan is er een intake canvas. We beginnen pas met bouwen als we op een lijn zitten over het project.

1 • 3 Weken

Wire frame

Hier schetsen we form van de website. Op welke manier breng je de boodschap van je product?

2 • 8 Weken

Design 1.0

De duur van deze sprint hangt af van de  eisen van de website. Dit proces doorloop ik samen met jou. Zodat je tijdens de rit al kan bijsturen.

1 • 2 Weken

Laatste feedback

Nog een sprint om de puntjes op de i te zetten. Hier wordt de website Schaalbaar gemaakt voor mobiel en tablet.

Design

Mouringh over fotografie

“ Ik heb Jesse gevraagd omdat ik een fotograaf zorgt voor professionele profielfoto’s voor op mijn LinkedIn en Portfolio website. Jesse zorgt voor een goede en ontspannen sfeer zodat je altijd van je beste kant wordt vastgelegd. Hij zit altijd vol creatieve ideeën en heeft veel passie voor alles wat hij doet. ”

Mouringh van Veen

Freelance Designer

Design in velen vormen

Dit kan ik voor je betekenen

vanaf • 200 euro

Fotografie

Laat jezelf en je bedrijf zien! Persoonlijke foto’s spreken het meest op mensen aan. Een goede serie foto’s is de basis van elke goede site.

vanaf • 250 euro

Branding

Branding zijn alle visuele uitingen van een bedrijf. De producten die ik aanbied zijn Logo, Huisstijl, Visite kaartjes, Product design, Advertentie ontwerp. Iets anders nodig? Dat kan zeer waarschijnlijk

op aanvraag

Lazer design

Wil je echt op een unieke manier aandacht. Graveer je bedrijfslogo in houd of plexiglas. Ook goed voor relatie geschenken!

Groei

Groei is te verkrijgen in combinatie met design of website afnamen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fréderic over groeien met jesse

“ Ik werkte met Jesse samen op verschillende projecten voor een breed spectrum aan klanten. Jesse bracht steeds een positieve energie en een creative input. Samen hebben we verschillende funnels geoptimaliseerd met toenemende conversieratio’s en tevreden klanten als gevolg. ”

Fréderic Spiessens

Growth Architect | Bammboo

Groei in 3 stappen

Werkwijze

3 • 4 weken

Feature Title

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.

1 week

Benefit Heading

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.

Professional

Feature Benefit

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.